Works

24 specialister i kommunikation.
Under ett och samma tak.

Happen Works

01

Happen Works

Vi är lika måna om våra egna varumärken som om andras. Och ditt.

Make it Happen

02

Happen People

Tack vare många olika kompetenser kan vi rätta arbetsgruppen efter vad uppdraget kräver.

Surround yourself with good people

03

Happen Projects

Kommunikation som påverkar mottagaren att ta de beslut våra uppdragsgivare vill.

Happen Works

Vi är inte som andra.
Vi är alldeles egna.

01

Happen är ingen vanlig kommunikationsbyrå. Visserligen kan vi erbjuda det mesta som en uppdragsgivare behöver, från strategier till färdiga produktioner, men det som skiljer oss från andra är att vi alla är egna företagare. Var och en jobbar utifrån sin egen verksamhet. Och eftersom vi själva driver företag har vi extra stor förståelse för våra uppdragsgivares affärer. Det betyder också att vi tar personligt ansvar och alltid ger allt för att göra dig som uppdragsgivare nöjd.


På Happen är vi lika måna om våra egna varumärken som om andras. Och ditt. Vi hjälper våra kunder med plattformar, kreativa koncept, kommunikationskampanjer, webbplatser och andra digitala lösningar.
På Happen finns alla de roller och kompetenser som krävs för att lösa olika slags uppdrag.

Happen Projects

Make it Happen!

02

Happen är svaret på frågan varför små företag kan ta stora uppdrag. Och varför rätt mix av specialister har de bästa förutsättningarna att lösa komplexa problem. Tack vare erfarenhet och gott entreprenörskap kan vi hjälpa dig och ditt varumärke med allt från affärsidéer till produktion av olika kommunikationsenheter. Analogt, digitalt och livs levande.


Förutom att sitta tillsammans och dela med oss av varandras erfarenheter, delar vi också en grundläggande syn på kommunikation. Kommunikation som får saker att hända. Kommunikation som påverkar mottagaren att gå i den riktning och ta de beslut våra uppdragsgivare vill.

Vi jobbar med en mängd olika uppdragsgivare, från små till riktigt stora, offentliga och mer privata. Här är ett urval av våra gemensamma erfarenheter:

Happen People

24 specialister
i kommunikation

03

Strategiska och operativa projektledare, affärsutvecklare, art directors, formgivare, copywriters, webbutvecklare, digitala experter, marknadsförare, PR-konsulter, eventmakare, filmare, fotografer och producenter. På Happen sitter 24 specialister i kommunikation samlade på en och samma adress.


Med Happen som plattform tar vi oss an alla slags kommunikationsuppdrag, stora som små, och med olika inriktningar. Och eftersom vi har många olika kompetenser samlade, kan vi rätta arbetsgruppen efter vad uppdraget kräver. Du träffar bara dem du behöver, när du behöver det.

Kontakta Oss

Vad behöver du
hjälp med ?

Vill du veta mer vad vi kan göra för dig och ditt varumärke? Hör av dig eller kom förbi. Vi lyssnar gärna på dig! Träffa oss redan nu:

Happen people

Grafisk formgivare/art director med förkärlek för visuell kommunikation och grafisk identitet. Gedigen erfarenhet av tidningsformgivning såväl som produktion av broschyrer, annonser, böcker, årsredovisningar och banners.

anso@ansoform.com
+46 (0)73 383 70 29

AnneSofie Andreasson / Grafisk formgivare

Anso Form & Produktion

Webbutvecklare med ett öga för design. Strukturerar, designar och utvecklar hemsidor, socialmediakampanjer, appar och även verksamhetssystem.

Beder Kamal / Webbutvecklare och UX/UI Designer

Hungry & Happy

Hej och kul att du checkar in hos oss! Brinner du också för kundupplevelser i världsklass? Vi hjälper företag i alla segment att uppnå just det, genom väl definierade kundresor. Ett helt synkat och sömlöst ekosystem som attraherar, konverterar och utvecklar kunder på nya innovativa sätt. Välkommen att dricka en kopp kaffe med oss så pratar vi vidare!

Björn Nilson / Helhetskoncept inom kundresor

Salient Partner AB

Säljchef och något av Sveriges herr bröllop. Som tidigare ägare av tidningen Allt om Bröllop och arrangör av Bröllopsfeber – Sveriges största bröllopsmässa – har han gift sig tiotusentals gånger och tröttnar aldrig.

Claes-Åke Hultin / Sälj och marknadsföring

Maxium AB / Wedsly AB

Projektledare och konceptutvecklare som brinner för starka och givande relationer! True Stories är en renodlad barnkonceptbyrå och specialister på att skapa magi i mötet mellan varumärken och barnfamiljer. Med storytelling som verktyg formar vi koncept, och unikt designade upplevelser och fysiska miljöer som tar barn på allvar och bygger starka relationer med målgruppen och differentierar varumärken, nationellt och internationellt. Vi ger liv till din berättelse och skapar magiska upplevelser!

Camilla Aronsson / Account Director och Konceptutvecklare

True Stories AB

Ebba Beskow / Marknadsassistent

Wedsly AB

Projektledning inom Marketing Automation, Digital Marknadsföring och Webbanalys. Vi på Salient Partner hjälper marknadsledare i alla segment att uppnå kundupplevelser i världsklass, genom väl definierade kundresor. Ett helt synkat och sömlöst ekosystem som attraherar, konverterar och utvecklar kunder på nya innovativa sätt.

EBBA HEJDENBERG / PROJEKTLEDARE DIGITAL MARKNADSFÖRING & WEBBANALYS

Salient Partner AB

Copywriter med stark känsla för språket som hantverk. Har en utbildning från Berghs i bagaget, har jobbat i de flesta medier och har stor vana av digital marknadsföring.

elsa@elsascopy.com
+46 (0)73 953 24 29

Elsa Lindblad / Copywriter

Elsas copy

Projektledning inom Marketing Automation och Webbanalys. Vi på Salient Partner hjälper marknadsledare i alla segment att uppnå kundupplevelser i världsklass, genom väl definierade kundresor. Ett helt synkat och sömlöst ekosystem som attraherar, konverterar och utvecklar kunder på nya innovativa sätt.

Filippa Bystedt / PROJEKTLEDARE DIGITAL MARKNADSFÖRING & WEBBANALYS

Salient Partner AB

Konceptutvecklare och specialist på att utveckla varumärken! True Stories är en renodlad barnkonceptbyrå och specialister på att skapa magi i mötet mellan varumärken och barnfamiljer. Med storytelling som verktyg formar vi koncept, och unikt designade upplevelser och fysiska miljöer som tar barn på allvar och bygger starka relationer med målgruppen och differentierar varumärken, nationellt och internationellt. Vi ger liv till din berättelse och skapar magiska upplevelser!

Fredrik Magnusson / VD och Managing Director

True Stories AB

Hjälper företag med varumärkesutveckling och marknadsföring. Definierar varumärken i ord och identitet och framkallar varumärkets personlighet.

Gustav Granström / Varumärkesstrateg

Ivy Agency AB

Projektledning inom Marketing Automation och Webbanalys. Vi på Salient Partner hjälper marknadsledare i alla segment att uppnå kundupplevelser i världsklass, genom väl definierade kundresor. Ett helt synkat och sömlöst ekosystem som attraherar, konverterar och utvecklar kunder på nya innovativa sätt.

Ida Enlund / Projektledare Digitala kundresor & Webbanalys

Salient Partner AB

Jesper Flytström / Marknadsansvarig

Seniordeal Sverige AB

Dedikerad eventproducent och projektledare med bakgrund i skådespeleri! True Stories är en renodlad barnkonceptbyrå och specialister på att skapa magi i mötet mellan varumärken och barnfamiljer. Med storytelling som verktyg formar vi koncept, och unikt designade upplevelser och fysiska miljöer som tar barn på allvar och bygger starka relationer med målgruppen och differentierar varumärken, nationellt och internationellt. Vi ger liv till din berättelse och skapar magiska upplevelser!

Louise Wibergh / Event Producer och Project Manager

True Stories AB

Salesforce-Konsult Digitala Kundresor. Vi på Salient Partner hjälper marknadsledare i alla segment att uppnå kundupplevelser i världsklass, genom väl definierade kundresor. Ett helt synkat och sömlöst ekosystem som attraherar, konverterar och utvecklar kunder på nya innovativa sätt.

Krisztian Szabo / Salesforce-Konsult Digitala Kundresor

Salient Partner AB

Art director som bygger, designar och kommunicerar varumärken. Digitalt och analogt. Strategisk och kreativ varumärkesutveckling, design och kommunikation. VD och Kreativt ansvarig för Wedsly – Bröllopsplanering och bröllopstjänster på samma plats.

Malin Jureit / Art director / Varumärkes- och kommunikationsstrateg

Malin & Co AB / Wedsly AB

Skapar, formar och följer din produktion från idé till leverans. Hörs och syns. I ljud och bild.

Martin Krajewski / Regissör, Creative

Kubikles

Specialist inom Marketing Automation och Webbanalys. Vi på Salient Partner hjälper marknadsledare i alla segment att uppnå kundupplevelser i världsklass, genom väl definierade kundresor. Ett helt synkat och sömlöst ekosystem som attraherar, konverterar och utvecklar kunder på nya innovativa sätt.

Magnus Sandman / Marketing Technology Ninja

Salient Partner AB

Digital director som projektleder, samordnar och skapar optimala lösningar för kundernas digitala projekt. Strategisk och kreativ produktion av det du vill kommunicera på internet. CTO Wedsly – Bröllopsplanering och bröllopstjänster på samma plats.

patrick@ili.se
+46 (0)70 734 37 36
ili.se

Patrick Gustavsson / Digital director och webbprojektledare

I Love Internet AB / Wedsly AB

Strateg och projektledare som utvecklar kommunikation och varumärken utifrån syfte, mål- grupp och kontext. Ringar in, prioriterar och paketerar. Analytisk, strategisk och kommunikativ.

rebecca.sellei@gmail.com
+46 (0)73 654 28 28

Rebecca Sellei / Strateg och Projektledare

SOAI AB

Textil konceptdesigner som bygger, designar och kommunicerar varumärken genom arbetskläder, uniform och produkter. Grundare och designer för accessoarvarumärket van Deurs.   "Jag tror på mötet mellan människor, det är då det kan hända grejer.”

Susanne Beskow / Textil konceptdesigner

Susanne Beskow / van Deurs

Konsult inom Marketing Automation, Digital Marknadsföring och Webbanalys. Vi på Salient Partner hjälper marknadsledare i alla segment att uppnå kundupplevelser i världsklass, genom väl definierade kundresor. Ett helt synkat och sömlöst ekosystem som attraherar, konverterar och utvecklar kunder på nya innovativa sätt.

Sanna Snis / Digital Marknadsföring och Webbanalys

Salient Partner AB

Tahiya Francine Niskala / Copywriter

Wedsly AB

Zoran Stjepanovic / VD

Seniordeal Sverige AB

 • Grafisk formgivare/art director med förkärlek för visuell kommunikation och grafisk identitet. Gedigen erfarenhet av tidningsformgivning såväl som produktion av broschyrer, annonser, böcker, årsredovisningar och banners.

  anso@ansoform.com
  +46 (0)73 383 70 29

  AnneSofie Andreasson / Grafisk formgivare

  Anso Form & Produktion

 • Webbutvecklare med ett öga för design. Strukturerar, designar och utvecklar hemsidor, socialmediakampanjer, appar och även verksamhetssystem.

  Beder Kamal / Webbutvecklare och UX/UI Designer

  Hungry & Happy

 • Hej och kul att du checkar in hos oss! Brinner du också för kundupplevelser i världsklass? Vi hjälper företag i alla segment att uppnå just det, genom väl definierade kundresor. Ett helt synkat och sömlöst ekosystem som attraherar, konverterar och utvecklar kunder på nya innovativa sätt. Välkommen att dricka en kopp kaffe med oss så pratar vi vidare!

  Björn Nilson / Helhetskoncept inom kundresor

  Salient Partner AB

 • Säljchef och något av Sveriges herr bröllop. Som tidigare ägare av tidningen Allt om Bröllop och arrangör av Bröllopsfeber – Sveriges största bröllopsmässa – har han gift sig tiotusentals gånger och tröttnar aldrig.

  Claes-Åke Hultin / Sälj och marknadsföring

  Maxium AB / Wedsly AB

 • Projektledare och konceptutvecklare som brinner för starka och givande relationer! True Stories är en renodlad barnkonceptbyrå och specialister på att skapa magi i mötet mellan varumärken och barnfamiljer. Med storytelling som verktyg formar vi koncept, och unikt designade upplevelser och fysiska miljöer som tar barn på allvar och bygger starka relationer med målgruppen och differentierar varumärken, nationellt och internationellt. Vi ger liv till din berättelse och skapar magiska upplevelser!

  Camilla Aronsson / Account Director och Konceptutvecklare

  True Stories AB

 • Ebba Beskow / Marknadsassistent

  Wedsly AB

 • Projektledning inom Marketing Automation, Digital Marknadsföring och Webbanalys. Vi på Salient Partner hjälper marknadsledare i alla segment att uppnå kundupplevelser i världsklass, genom väl definierade kundresor. Ett helt synkat och sömlöst ekosystem som attraherar, konverterar och utvecklar kunder på nya innovativa sätt.

  EBBA HEJDENBERG / PROJEKTLEDARE DIGITAL MARKNADSFÖRING & WEBBANALYS

  Salient Partner AB

 • Copywriter med stark känsla för språket som hantverk. Har en utbildning från Berghs i bagaget, har jobbat i de flesta medier och har stor vana av digital marknadsföring.

  elsa@elsascopy.com
  +46 (0)73 953 24 29

  Elsa Lindblad / Copywriter

  Elsas copy

 • Projektledning inom Marketing Automation och Webbanalys. Vi på Salient Partner hjälper marknadsledare i alla segment att uppnå kundupplevelser i världsklass, genom väl definierade kundresor. Ett helt synkat och sömlöst ekosystem som attraherar, konverterar och utvecklar kunder på nya innovativa sätt.

  Filippa Bystedt / PROJEKTLEDARE DIGITAL MARKNADSFÖRING & WEBBANALYS

  Salient Partner AB

 • Konceptutvecklare och specialist på att utveckla varumärken! True Stories är en renodlad barnkonceptbyrå och specialister på att skapa magi i mötet mellan varumärken och barnfamiljer. Med storytelling som verktyg formar vi koncept, och unikt designade upplevelser och fysiska miljöer som tar barn på allvar och bygger starka relationer med målgruppen och differentierar varumärken, nationellt och internationellt. Vi ger liv till din berättelse och skapar magiska upplevelser!

  Fredrik Magnusson / VD och Managing Director

  True Stories AB

 • Hjälper företag med varumärkesutveckling och marknadsföring. Definierar varumärken i ord och identitet och framkallar varumärkets personlighet.

  Gustav Granström / Varumärkesstrateg

  Ivy Agency AB

 • Projektledning inom Marketing Automation och Webbanalys. Vi på Salient Partner hjälper marknadsledare i alla segment att uppnå kundupplevelser i världsklass, genom väl definierade kundresor. Ett helt synkat och sömlöst ekosystem som attraherar, konverterar och utvecklar kunder på nya innovativa sätt.

  Ida Enlund / Projektledare Digitala kundresor & Webbanalys

  Salient Partner AB

 • Jesper Flytström / Marknadsansvarig

  Seniordeal Sverige AB

 • Dedikerad eventproducent och projektledare med bakgrund i skådespeleri! True Stories är en renodlad barnkonceptbyrå och specialister på att skapa magi i mötet mellan varumärken och barnfamiljer. Med storytelling som verktyg formar vi koncept, och unikt designade upplevelser och fysiska miljöer som tar barn på allvar och bygger starka relationer med målgruppen och differentierar varumärken, nationellt och internationellt. Vi ger liv till din berättelse och skapar magiska upplevelser!

  Louise Wibergh / Event Producer och Project Manager

  True Stories AB

 • Salesforce-Konsult Digitala Kundresor. Vi på Salient Partner hjälper marknadsledare i alla segment att uppnå kundupplevelser i världsklass, genom väl definierade kundresor. Ett helt synkat och sömlöst ekosystem som attraherar, konverterar och utvecklar kunder på nya innovativa sätt.

  Krisztian Szabo / Salesforce-Konsult Digitala Kundresor

  Salient Partner AB

 • Art director som bygger, designar och kommunicerar varumärken. Digitalt och analogt. Strategisk och kreativ varumärkesutveckling, design och kommunikation. VD och Kreativt ansvarig för Wedsly – Bröllopsplanering och bröllopstjänster på samma plats.

  Malin Jureit / Art director / Varumärkes- och kommunikationsstrateg

  Malin & Co AB / Wedsly AB

 • Skapar, formar och följer din produktion från idé till leverans. Hörs och syns. I ljud och bild.

  Martin Krajewski / Regissör, Creative

  Kubikles

 • Specialist inom Marketing Automation och Webbanalys. Vi på Salient Partner hjälper marknadsledare i alla segment att uppnå kundupplevelser i världsklass, genom väl definierade kundresor. Ett helt synkat och sömlöst ekosystem som attraherar, konverterar och utvecklar kunder på nya innovativa sätt.

  Magnus Sandman / Marketing Technology Ninja

  Salient Partner AB

 • Digital director som projektleder, samordnar och skapar optimala lösningar för kundernas digitala projekt. Strategisk och kreativ produktion av det du vill kommunicera på internet. CTO Wedsly – Bröllopsplanering och bröllopstjänster på samma plats.

  patrick@ili.se
  +46 (0)70 734 37 36
  ili.se

  Patrick Gustavsson / Digital director och webbprojektledare

  I Love Internet AB / Wedsly AB

 • Strateg och projektledare som utvecklar kommunikation och varumärken utifrån syfte, mål- grupp och kontext. Ringar in, prioriterar och paketerar. Analytisk, strategisk och kommunikativ.

  rebecca.sellei@gmail.com
  +46 (0)73 654 28 28

  Rebecca Sellei / Strateg och Projektledare

  SOAI AB

 • Textil konceptdesigner som bygger, designar och kommunicerar varumärken genom arbetskläder, uniform och produkter. Grundare och designer för accessoarvarumärket van Deurs.   "Jag tror på mötet mellan människor, det är då det kan hända grejer.”

  Susanne Beskow / Textil konceptdesigner

  Susanne Beskow / van Deurs

 • Konsult inom Marketing Automation, Digital Marknadsföring och Webbanalys. Vi på Salient Partner hjälper marknadsledare i alla segment att uppnå kundupplevelser i världsklass, genom väl definierade kundresor. Ett helt synkat och sömlöst ekosystem som attraherar, konverterar och utvecklar kunder på nya innovativa sätt.

  Sanna Snis / Digital Marknadsföring och Webbanalys

  Salient Partner AB

 • Tahiya Francine Niskala / Copywriter

  Wedsly AB

 • Zoran Stjepanovic / VD

  Seniordeal Sverige AB

 • Grafisk formgivare/art director med förkärlek för visuell kommunikation och grafisk identitet. Gedigen erfarenhet av tidningsformgivning såväl som produktion av broschyrer, annonser, böcker, årsredovisningar och banners.

  anso@ansoform.com
  +46 (0)73 383 70 29

  AnneSofie Andreasson / Grafisk formgivare

  Anso Form & Produktion

 • Webbutvecklare med ett öga för design. Strukturerar, designar och utvecklar hemsidor, socialmediakampanjer, appar och även verksamhetssystem.

  Beder Kamal / Webbutvecklare och UX/UI Designer

  Hungry & Happy

 • Hej och kul att du checkar in hos oss! Brinner du också för kundupplevelser i världsklass? Vi hjälper företag i alla segment att uppnå just det, genom väl definierade kundresor. Ett helt synkat och sömlöst ekosystem som attraherar, konverterar och utvecklar kunder på nya innovativa sätt. Välkommen att dricka en kopp kaffe med oss så pratar vi vidare!

  Björn Nilson / Helhetskoncept inom kundresor

  Salient Partner AB

 • Säljchef och något av Sveriges herr bröllop. Som tidigare ägare av tidningen Allt om Bröllop och arrangör av Bröllopsfeber – Sveriges största bröllopsmässa – har han gift sig tiotusentals gånger och tröttnar aldrig.

  Claes-Åke Hultin / Sälj och marknadsföring

  Maxium AB / Wedsly AB

 • Projektledare och konceptutvecklare som brinner för starka och givande relationer! True Stories är en renodlad barnkonceptbyrå och specialister på att skapa magi i mötet mellan varumärken och barnfamiljer. Med storytelling som verktyg formar vi koncept, och unikt designade upplevelser och fysiska miljöer som tar barn på allvar och bygger starka relationer med målgruppen och differentierar varumärken, nationellt och internationellt. Vi ger liv till din berättelse och skapar magiska upplevelser!

  Camilla Aronsson / Account Director och Konceptutvecklare

  True Stories AB

 • Ebba Beskow / Marknadsassistent

  Wedsly AB

 • Projektledning inom Marketing Automation, Digital Marknadsföring och Webbanalys. Vi på Salient Partner hjälper marknadsledare i alla segment att uppnå kundupplevelser i världsklass, genom väl definierade kundresor. Ett helt synkat och sömlöst ekosystem som attraherar, konverterar och utvecklar kunder på nya innovativa sätt.

  EBBA HEJDENBERG / PROJEKTLEDARE DIGITAL MARKNADSFÖRING & WEBBANALYS

  Salient Partner AB

 • Copywriter med stark känsla för språket som hantverk. Har en utbildning från Berghs i bagaget, har jobbat i de flesta medier och har stor vana av digital marknadsföring.

  elsa@elsascopy.com
  +46 (0)73 953 24 29

  Elsa Lindblad / Copywriter

  Elsas copy

 • Projektledning inom Marketing Automation och Webbanalys. Vi på Salient Partner hjälper marknadsledare i alla segment att uppnå kundupplevelser i världsklass, genom väl definierade kundresor. Ett helt synkat och sömlöst ekosystem som attraherar, konverterar och utvecklar kunder på nya innovativa sätt.

  Filippa Bystedt / PROJEKTLEDARE DIGITAL MARKNADSFÖRING & WEBBANALYS

  Salient Partner AB

 • Konceptutvecklare och specialist på att utveckla varumärken! True Stories är en renodlad barnkonceptbyrå och specialister på att skapa magi i mötet mellan varumärken och barnfamiljer. Med storytelling som verktyg formar vi koncept, och unikt designade upplevelser och fysiska miljöer som tar barn på allvar och bygger starka relationer med målgruppen och differentierar varumärken, nationellt och internationellt. Vi ger liv till din berättelse och skapar magiska upplevelser!

  Fredrik Magnusson / VD och Managing Director

  True Stories AB

 • Hjälper företag med varumärkesutveckling och marknadsföring. Definierar varumärken i ord och identitet och framkallar varumärkets personlighet.

  Gustav Granström / Varumärkesstrateg

  Ivy Agency AB

 • Projektledning inom Marketing Automation och Webbanalys. Vi på Salient Partner hjälper marknadsledare i alla segment att uppnå kundupplevelser i världsklass, genom väl definierade kundresor. Ett helt synkat och sömlöst ekosystem som attraherar, konverterar och utvecklar kunder på nya innovativa sätt.

  Ida Enlund / Projektledare Digitala kundresor & Webbanalys

  Salient Partner AB

 • Jesper Flytström / Marknadsansvarig

  Seniordeal Sverige AB

 • Dedikerad eventproducent och projektledare med bakgrund i skådespeleri! True Stories är en renodlad barnkonceptbyrå och specialister på att skapa magi i mötet mellan varumärken och barnfamiljer. Med storytelling som verktyg formar vi koncept, och unikt designade upplevelser och fysiska miljöer som tar barn på allvar och bygger starka relationer med målgruppen och differentierar varumärken, nationellt och internationellt. Vi ger liv till din berättelse och skapar magiska upplevelser!

  Louise Wibergh / Event Producer och Project Manager

  True Stories AB

 • Salesforce-Konsult Digitala Kundresor. Vi på Salient Partner hjälper marknadsledare i alla segment att uppnå kundupplevelser i världsklass, genom väl definierade kundresor. Ett helt synkat och sömlöst ekosystem som attraherar, konverterar och utvecklar kunder på nya innovativa sätt.

  Krisztian Szabo / Salesforce-Konsult Digitala Kundresor

  Salient Partner AB

 • Art director som bygger, designar och kommunicerar varumärken. Digitalt och analogt. Strategisk och kreativ varumärkesutveckling, design och kommunikation. VD och Kreativt ansvarig för Wedsly – Bröllopsplanering och bröllopstjänster på samma plats.

  Malin Jureit / Art director / Varumärkes- och kommunikationsstrateg

  Malin & Co AB / Wedsly AB

 • Skapar, formar och följer din produktion från idé till leverans. Hörs och syns. I ljud och bild.

  Martin Krajewski / Regissör, Creative

  Kubikles

 • Specialist inom Marketing Automation och Webbanalys. Vi på Salient Partner hjälper marknadsledare i alla segment att uppnå kundupplevelser i världsklass, genom väl definierade kundresor. Ett helt synkat och sömlöst ekosystem som attraherar, konverterar och utvecklar kunder på nya innovativa sätt.

  Magnus Sandman / Marketing Technology Ninja

  Salient Partner AB

 • Digital director som projektleder, samordnar och skapar optimala lösningar för kundernas digitala projekt. Strategisk och kreativ produktion av det du vill kommunicera på internet. CTO Wedsly – Bröllopsplanering och bröllopstjänster på samma plats.

  patrick@ili.se
  +46 (0)70 734 37 36
  ili.se

  Patrick Gustavsson / Digital director och webbprojektledare

  I Love Internet AB / Wedsly AB

 • Strateg och projektledare som utvecklar kommunikation och varumärken utifrån syfte, mål- grupp och kontext. Ringar in, prioriterar och paketerar. Analytisk, strategisk och kommunikativ.

  rebecca.sellei@gmail.com
  +46 (0)73 654 28 28

  Rebecca Sellei / Strateg och Projektledare

  SOAI AB

 • Textil konceptdesigner som bygger, designar och kommunicerar varumärken genom arbetskläder, uniform och produkter. Grundare och designer för accessoarvarumärket van Deurs.   "Jag tror på mötet mellan människor, det är då det kan hända grejer.”

  Susanne Beskow / Textil konceptdesigner

  Susanne Beskow / van Deurs

 • Konsult inom Marketing Automation, Digital Marknadsföring och Webbanalys. Vi på Salient Partner hjälper marknadsledare i alla segment att uppnå kundupplevelser i världsklass, genom väl definierade kundresor. Ett helt synkat och sömlöst ekosystem som attraherar, konverterar och utvecklar kunder på nya innovativa sätt.

  Sanna Snis / Digital Marknadsföring och Webbanalys

  Salient Partner AB

 • Tahiya Francine Niskala / Copywriter

  Wedsly AB

 • Zoran Stjepanovic / VD

  Seniordeal Sverige AB

välkommen till happen

Som medarbetare, samarbetspartner, leverantör eller uppdragsgivare. Make it Happen!

Happen
Bondegatan 21
116 33 Stockholm
Sweden

  Praktisera på happen?

  Vi byter gärna erfarenheter med dig som vill praktisera dina förmågor på en kommunikationsbyrå som inte är som alla andra.