Works

24 specialister i kommunikation.
Under ett och samma tak.

Happen Works

01

Happen Works

Vi är lika måna om våra egna varumärken som om andras. Och ditt.

Make it Happen

02

Happen People

Tack vare många olika kompetenser kan vi rätta arbetsgruppen efter vad uppdraget kräver.

Surround yourself with good people

03

Happen Projects

Kommunikation som påverkar mottagaren att ta de beslut våra uppdragsgivare vill.

Happen Works

Vi är inte som andra.
Vi är alldeles egna.

01

Happen är ingen vanlig kommunikationsbyrå. Visserligen kan vi erbjuda det mesta som en uppdragsgivare behöver, från strategier till färdiga produktioner, men det som skiljer oss från andra är att vi alla är egna företagare. Var och en jobbar utifrån sin egen verksamhet. Och eftersom vi själva driver företag har vi extra stor förståelse för våra uppdragsgivares affärer. Det betyder också att vi tar personligt ansvar och alltid ger allt för att göra dig som uppdragsgivare nöjd.


På Happen är vi lika måna om våra egna varumärken som om andras. Och ditt. Vi hjälper våra kunder med plattformar, kreativa koncept, kommunikationskampanjer, webbplatser och andra digitala lösningar.
På Happen finns alla de roller och kompetenser som krävs för att lösa olika slags uppdrag.

Happen Projects

Make it Happen!

02

Happen är svaret på frågan varför små företag kan ta stora uppdrag. Och varför rätt mix av specialister har de bästa förutsättningarna att lösa komplexa problem. Tack vare erfarenhet och gott entreprenörskap kan vi hjälpa dig och ditt varumärke med allt från affärsidéer till produktion av olika kommunikationsenheter. Analogt, digitalt och livs levande.


Förutom att sitta tillsammans och dela med oss av varandras erfarenheter, delar vi också en grundläggande syn på kommunikation. Kommunikation som får saker att hända. Kommunikation som påverkar mottagaren att gå i den riktning och ta de beslut våra uppdragsgivare vill.

Vi jobbar med en mängd olika uppdragsgivare, från små till riktigt stora, offentliga och mer privata. Här är ett urval av våra gemensamma erfarenheter:

Happen People

24 specialister
i kommunikation

03

Strategiska och operativa projektledare, affärsutvecklare, art directors, formgivare, copywriters, webbutvecklare, digitala experter, marknadsförare, PR-konsulter, eventmakare, filmare, fotografer och producenter. På Happen sitter 24 specialister i kommunikation samlade på en och samma adress.


Med Happen som plattform tar vi oss an alla slags kommunikationsuppdrag, stora som små, och med olika inriktningar. Och eftersom vi har många olika kompetenser samlade, kan vi rätta arbetsgruppen efter vad uppdraget kräver. Du träffar bara dem du behöver, när du behöver det.

Kontakta Oss

Vad behöver du
hjälp med ?

Vill du veta mer vad vi kan göra för dig och ditt varumärke? Hör av dig eller kom förbi. Vi lyssnar gärna på dig! Träffa oss redan nu:

Happen people

Grafisk formgivare/art director med förkärlek för visuell kommunikation och grafisk identitet. Gedigen erfarenhet av tidningsformgivning såväl som produktion av broschyrer, annonser, böcker, årsredovisningar och banners.

anso@ansoform.com
+46 (0)73 383 70 29

AnneSofie Andreasson / Grafisk formgivare

Anso Form & Produktion

Webbutvecklare med ett öga för design. Strukturerar, designar och utvecklar hemsidor, socialmediakampanjer, appar och även verksamhetssystem.

Beder Kamal / Webbutvecklare och UX/UI Designer

Hungry & Happy

Hej och kul att du checkar in hos oss! Brinner du också för kundupplevelser i världsklass? Vi hjälper företag i alla segment att uppnå just det, genom väl definierade kundresor. Ett helt synkat och sömlöst ekosystem som attraherar, konverterar och utvecklar kunder på nya innovativa sätt. Välkommen att dricka en kopp kaffe med oss så pratar vi vidare!

Björn Nilson / Helhetskoncept inom kundresor

Salient Partner

Hjälper företag med event, marknadsföring, säljledning och projektledning. Driver i egen regi Bröllopsfeber- Sveriges största bröllopsmässor. Erfarenhet från restaurang-, flyg-, reklam-, förlags-, musik-, mäss-, event-, rese-, bröllops- och vinimportbranschen.

Claes-Åke Hultin / Event, sälj och marknadsföring

Maxium AB / Bröllopsfeber

Copywriter med stark känsla för språket som hantverk. Har en utbildning från Berghs i bagaget, har jobbat i de flesta medier och har stor vana av digital marknadsföring.

elsa@elsascopy.com
+46 (0)73 953 24 29

Elsa Lindblad / Copywriter

Elsas copy

Hjälper företag med varumärkesutveckling och marknadsföring. Definierar varumärken i ord och identitet och framkallar varumärkets personlighet.

Gustav Granström / Varumärkesstrateg

Ivy Agency AB

Projektledning inom Marketing Automation och Webbanalys. Vi på Salient Partner hjälper marknadsledare i alla segment att uppnå kundupplevelser i världsklass, genom väl definierade kundresor. Ett helt synkat och sömlöst ekosystem som attraherar, konverterar och utvecklar kunder på nya innovativa sätt.

Ida Enlund / Projektledare Digitala kundresor & Webbanalys

Salient Partner

Art director som bygger, designar och kommunicerar varumärken. Digitalt och analogt. Strategisk och kreativ varumärkesutveckling, design och kommunikation.

Malin Jureit / Art director / Varumärkes- och kommunikationsstrateg

Malin & Co AB

Specialist inom Marketing Automation och Webbanalys. Vi på Salient Partner hjälper marknadsledare i alla segment att uppnå kundupplevelser i världsklass, genom väl definierade kundresor. Ett helt synkat och sömlöst ekosystem som attraherar, konverterar och utvecklar kunder på nya innovativa sätt.

Magnus Sandman / Marketing Technology Ninja

Salient Partner

Skapar, formar och följer din produktion från idé till leverans. Hörs och syns. I ljud och bild.

Martin Krajewski / Regissör, Creative

Kubikles

Strateg och projektledare som utvecklar kommunikation och varumärken utifrån syfte, mål- grupp och kontext. Ringar in, prioriterar och paketerar. Analyt- isk, strategisk och kommunikativ.

rebecca.sellei@gmail.com
+46 (0)73 654 28 28

Rebecca Sellei / Strateg och Projektledare

SOAI AB

Digital director som projektleder, samordnar och skapar optimala lösningar för kundernas digitala projekt. Strategisk och kreativ produktion av det du vill kommunicera på internet.

patrick@ili.se
+46 (0)70 734 37 36
ili.se

Patrick Gustavsson / Digital director och webbprojektledare

I Love Internet AB

Textil konceptdesigner som bygger, designar och kommunicerar varumärken genom arbetskläder, uniform och produkter. Grundare och designer för accessoarvarumärket van Deurs.   "Jag tror på mötet mellan människor, det är då det kan hända grejer.”

Susanne Beskow / Textil konceptdesigner

Susanne Beskow / van Deurs

 • Grafisk formgivare/art director med förkärlek för visuell kommunikation och grafisk identitet. Gedigen erfarenhet av tidningsformgivning såväl som produktion av broschyrer, annonser, böcker, årsredovisningar och banners.

  anso@ansoform.com
  +46 (0)73 383 70 29

  AnneSofie Andreasson / Grafisk formgivare

  Anso Form & Produktion

 • Webbutvecklare med ett öga för design. Strukturerar, designar och utvecklar hemsidor, socialmediakampanjer, appar och även verksamhetssystem.

  Beder Kamal / Webbutvecklare och UX/UI Designer

  Hungry & Happy

 • Hej och kul att du checkar in hos oss! Brinner du också för kundupplevelser i världsklass? Vi hjälper företag i alla segment att uppnå just det, genom väl definierade kundresor. Ett helt synkat och sömlöst ekosystem som attraherar, konverterar och utvecklar kunder på nya innovativa sätt. Välkommen att dricka en kopp kaffe med oss så pratar vi vidare!

  Björn Nilson / Helhetskoncept inom kundresor

  Salient Partner

 • Hjälper företag med event, marknadsföring, säljledning och projektledning. Driver i egen regi Bröllopsfeber- Sveriges största bröllopsmässor. Erfarenhet från restaurang-, flyg-, reklam-, förlags-, musik-, mäss-, event-, rese-, bröllops- och vinimportbranschen.

  Claes-Åke Hultin / Event, sälj och marknadsföring

  Maxium AB / Bröllopsfeber

 • Copywriter med stark känsla för språket som hantverk. Har en utbildning från Berghs i bagaget, har jobbat i de flesta medier och har stor vana av digital marknadsföring.

  elsa@elsascopy.com
  +46 (0)73 953 24 29

  Elsa Lindblad / Copywriter

  Elsas copy

 • Hjälper företag med varumärkesutveckling och marknadsföring. Definierar varumärken i ord och identitet och framkallar varumärkets personlighet.

  Gustav Granström / Varumärkesstrateg

  Ivy Agency AB

 • Projektledning inom Marketing Automation och Webbanalys. Vi på Salient Partner hjälper marknadsledare i alla segment att uppnå kundupplevelser i världsklass, genom väl definierade kundresor. Ett helt synkat och sömlöst ekosystem som attraherar, konverterar och utvecklar kunder på nya innovativa sätt.

  Ida Enlund / Projektledare Digitala kundresor & Webbanalys

  Salient Partner

 • Art director som bygger, designar och kommunicerar varumärken. Digitalt och analogt. Strategisk och kreativ varumärkesutveckling, design och kommunikation.

  Malin Jureit / Art director / Varumärkes- och kommunikationsstrateg

  Malin & Co AB

 • Specialist inom Marketing Automation och Webbanalys. Vi på Salient Partner hjälper marknadsledare i alla segment att uppnå kundupplevelser i världsklass, genom väl definierade kundresor. Ett helt synkat och sömlöst ekosystem som attraherar, konverterar och utvecklar kunder på nya innovativa sätt.

  Magnus Sandman / Marketing Technology Ninja

  Salient Partner

 • Skapar, formar och följer din produktion från idé till leverans. Hörs och syns. I ljud och bild.

  Martin Krajewski / Regissör, Creative

  Kubikles

 • Strateg och projektledare som utvecklar kommunikation och varumärken utifrån syfte, mål- grupp och kontext. Ringar in, prioriterar och paketerar. Analyt- isk, strategisk och kommunikativ.

  rebecca.sellei@gmail.com
  +46 (0)73 654 28 28

  Rebecca Sellei / Strateg och Projektledare

  SOAI AB

 • Digital director som projektleder, samordnar och skapar optimala lösningar för kundernas digitala projekt. Strategisk och kreativ produktion av det du vill kommunicera på internet.

  patrick@ili.se
  +46 (0)70 734 37 36
  ili.se

  Patrick Gustavsson / Digital director och webbprojektledare

  I Love Internet AB

 • Textil konceptdesigner som bygger, designar och kommunicerar varumärken genom arbetskläder, uniform och produkter. Grundare och designer för accessoarvarumärket van Deurs.   "Jag tror på mötet mellan människor, det är då det kan hända grejer.”

  Susanne Beskow / Textil konceptdesigner

  Susanne Beskow / van Deurs

 • Grafisk formgivare/art director med förkärlek för visuell kommunikation och grafisk identitet. Gedigen erfarenhet av tidningsformgivning såväl som produktion av broschyrer, annonser, böcker, årsredovisningar och banners.

  anso@ansoform.com
  +46 (0)73 383 70 29

  AnneSofie Andreasson / Grafisk formgivare

  Anso Form & Produktion

 • Webbutvecklare med ett öga för design. Strukturerar, designar och utvecklar hemsidor, socialmediakampanjer, appar och även verksamhetssystem.

  Beder Kamal / Webbutvecklare och UX/UI Designer

  Hungry & Happy

 • Hej och kul att du checkar in hos oss! Brinner du också för kundupplevelser i världsklass? Vi hjälper företag i alla segment att uppnå just det, genom väl definierade kundresor. Ett helt synkat och sömlöst ekosystem som attraherar, konverterar och utvecklar kunder på nya innovativa sätt. Välkommen att dricka en kopp kaffe med oss så pratar vi vidare!

  Björn Nilson / Helhetskoncept inom kundresor

  Salient Partner

 • Hjälper företag med event, marknadsföring, säljledning och projektledning. Driver i egen regi Bröllopsfeber- Sveriges största bröllopsmässor. Erfarenhet från restaurang-, flyg-, reklam-, förlags-, musik-, mäss-, event-, rese-, bröllops- och vinimportbranschen.

  Claes-Åke Hultin / Event, sälj och marknadsföring

  Maxium AB / Bröllopsfeber

 • Copywriter med stark känsla för språket som hantverk. Har en utbildning från Berghs i bagaget, har jobbat i de flesta medier och har stor vana av digital marknadsföring.

  elsa@elsascopy.com
  +46 (0)73 953 24 29

  Elsa Lindblad / Copywriter

  Elsas copy

 • Hjälper företag med varumärkesutveckling och marknadsföring. Definierar varumärken i ord och identitet och framkallar varumärkets personlighet.

  Gustav Granström / Varumärkesstrateg

  Ivy Agency AB

 • Projektledning inom Marketing Automation och Webbanalys. Vi på Salient Partner hjälper marknadsledare i alla segment att uppnå kundupplevelser i världsklass, genom väl definierade kundresor. Ett helt synkat och sömlöst ekosystem som attraherar, konverterar och utvecklar kunder på nya innovativa sätt.

  Ida Enlund / Projektledare Digitala kundresor & Webbanalys

  Salient Partner

 • Art director som bygger, designar och kommunicerar varumärken. Digitalt och analogt. Strategisk och kreativ varumärkesutveckling, design och kommunikation.

  Malin Jureit / Art director / Varumärkes- och kommunikationsstrateg

  Malin & Co AB

 • Specialist inom Marketing Automation och Webbanalys. Vi på Salient Partner hjälper marknadsledare i alla segment att uppnå kundupplevelser i världsklass, genom väl definierade kundresor. Ett helt synkat och sömlöst ekosystem som attraherar, konverterar och utvecklar kunder på nya innovativa sätt.

  Magnus Sandman / Marketing Technology Ninja

  Salient Partner

 • Skapar, formar och följer din produktion från idé till leverans. Hörs och syns. I ljud och bild.

  Martin Krajewski / Regissör, Creative

  Kubikles

 • Strateg och projektledare som utvecklar kommunikation och varumärken utifrån syfte, mål- grupp och kontext. Ringar in, prioriterar och paketerar. Analyt- isk, strategisk och kommunikativ.

  rebecca.sellei@gmail.com
  +46 (0)73 654 28 28

  Rebecca Sellei / Strateg och Projektledare

  SOAI AB

 • Digital director som projektleder, samordnar och skapar optimala lösningar för kundernas digitala projekt. Strategisk och kreativ produktion av det du vill kommunicera på internet.

  patrick@ili.se
  +46 (0)70 734 37 36
  ili.se

  Patrick Gustavsson / Digital director och webbprojektledare

  I Love Internet AB

 • Textil konceptdesigner som bygger, designar och kommunicerar varumärken genom arbetskläder, uniform och produkter. Grundare och designer för accessoarvarumärket van Deurs.   "Jag tror på mötet mellan människor, det är då det kan hända grejer.”

  Susanne Beskow / Textil konceptdesigner

  Susanne Beskow / van Deurs

välkommen till happen

Som medarbetare, samarbetspartner, leverantör eller uppdragsgivare. Make it Happen!

Happen
Bondegatan 21
116 33 Stockholm
Sweden

Praktisera på happen?

Vi byter gärna erfarenheter med dig som vill praktisera dina förmågor på en kommunikationsbyrå som inte är som alla andra.