Works

24 specialister i kommunikation.
Under ett och samma tak.

Happen Works

01

Happen Works

Vi är lika måna om våra egna varumärken som om andras. Och ditt.

Make it Happen

02

Happen People

Tack vare många olika kompetenser kan vi rätta arbetsgruppen efter vad uppdraget kräver.

Surround yourself with good people

03

Happen Projects

Kommunikation som påverkar mottagaren att ta de beslut våra uppdragsgivare vill.

Happen Works

Vi är inte som andra.
Vi är alldeles egna.

01

Happen är ingen vanlig kommunikationsbyrå. Visserligen kan vi erbjuda det mesta som en uppdragsgivare behöver, från strategier till färdiga produktioner, men det som skiljer oss från andra är att vi alla är egna företagare. Var och en jobbar utifrån sin egen verksamhet. Och eftersom vi själva driver företag har vi extra stor förståelse för våra uppdragsgivares affärer. Det betyder också att vi tar personligt ansvar och alltid ger allt för att göra dig som uppdragsgivare nöjd.


På Happen är vi lika måna om våra egna varumärken som om andras. Och ditt. Vi hjälper våra kunder med plattformar, kreativa koncept, kommunikationskampanjer, webbplatser och andra digitala lösningar.
På Happen finns alla de roller och kompetenser som krävs för att lösa olika slags uppdrag.

Happen Projects

Make it Happen!

02

Happen är svaret på frågan varför små företag kan ta stora uppdrag. Och varför rätt mix av specialister har de bästa förutsättningarna att lösa komplexa problem. Tack vare erfarenhet och gott entreprenörskap kan vi hjälpa dig och ditt varumärke med allt från affärsidéer till produktion av olika kommunikationsenheter. Analogt, digitalt och livs levande.


Förutom att sitta tillsammans och dela med oss av varandras erfarenheter, delar vi också en grundläggande syn på kommunikation. Kommunikation som får saker att hända. Kommunikation som påverkar mottagaren att gå i den riktning och ta de beslut våra uppdragsgivare vill.

Vi jobbar med en mängd olika uppdragsgivare, från små till riktigt stora, offentliga och mer privata. Här är ett urval av våra gemensamma erfarenheter:

Happen People

24 specialister
i kommunikation

03

Strategiska och operativa projektledare, affärsutvecklare, art directors, formgivare, copywriters, webbutvecklare, digitala experter, marknadsförare, PR-konsulter, eventmakare, filmare, fotografer och producenter. På Happen sitter 24 specialister i kommunikation samlade på en och samma adress.


Med Happen som plattform tar vi oss an alla slags kommunikationsuppdrag, stora som små, och med olika inriktningar. Och eftersom vi har många olika kompetenser samlade, kan vi rätta arbetsgruppen efter vad uppdraget kräver. Du träffar bara dem du behöver, när du behöver det.

Kontakta Oss

Vad behöver du
hjälp med ?

Vill du veta mer vad vi kan göra för dig och ditt varumärke? Hör av dig eller kom förbi. Vi lyssnar gärna på dig! Träffa oss redan nu:

Happen people

Grafisk formgivare/art director med förkärlek för visuell kommunikation och grafisk identitet. Gedigen erfarenhet av tidningsformgivning såväl som produktion av broschyrer, annonser, böcker, årsredovisningar och banners.

anso@ansoform.com
+46 (0)73 383 70 29

AnneSofie Andreasson / Grafisk formgivare

Anso Form & Produktion

Webbutvecklare med ett öga för design. Strukturerar, designar och utvecklar hemsidor, socialmediakampanjer, appar och även verksamhetssystem.

Beder Kamal / Webbutvecklare och UX/UI Designer

Hungry & Happy

Hjälper företag med säljledning. Omvandlar hemsidor till leads-maskiner. Skapar nya kunder åt företag. Driver förändringsprojekt inom ”sales and marketing”. Är sälj- och marknadsfunktion åt företag.

bjorn.nilson@looa.se
+46 (0)70 668 33 85
looa.se

Björn Nilson / Ledning inom försäljning och marknadsföring

Looa HB

Grafisk designer och art director med fokus på varumärkesbyggande. Har lång och gedigen erfarenhet av att analysera, bygga och förvalta företags visuella profil och kommunikation.

Britta Wirström / Grafisk designer och art director

Wirström Design

Hjälper företag med varumärkesutveckling och marknadsföring. Genomför målgrupps- och marknadsanalyser, definierar kommunikationskoncept och kanalstrategier.

Carin George / Kommunikationsstrateg

Ivy Agency AB

Helping customers focus on growth, sales excellence and target management. Coaching organizations on growth initiative. Developing sales organizations. Helping customers to achieve their strategic goals. Advisor. Board member and interim manager. Investments.

christer@scalata.se
+46 (0)70 598 06 19

Christer Hansson / Sales Management and Leadership

Scalata AB

Hjälper företag med event, marknadsföring, säljledning och projektledning. Driver i egen regi Bröllopsfeber- Sveriges största bröllopsmässor. Erfarenhet från restaurang-, flyg-, reklam-, förlags-, musik-, mäss-, event-, rese-, bröllops- och vinimportbranschen.

Claes-Åke Hultin / Event, sälj och marknadsföring

Maxium AB / Bröllopsfeber

Creative med fokus på varumärke/identitet, koncept/idé, strategi, formgivning och webdesign.

Daniel Baumgardt / Creative

Baumgardt Visual Communication

Hjälper företag med varumärkesutveckling och marknadsföring. Definierar varumärken i ord och identitet och framkallar varumärkets personlighet.

Gustav Granström / Varumärkesstrateg

Ivy Agency AB

Art Director och designer med erfarenhet från större som mindre reklambyråer och från egen verksamhet. Mitt fokus är gestaltningen av varumärkets unika egenskaper, i form och bild. Arbetar även med design av smycken i plexiglas och silver.

Helena Berggren / Art Director och Smyckesdesigner

Design Helena Berggren AB

Jonathan Symington CEO/Founder The Lantic Group, Sales & Marketing Strategy Consultancy. We build your brand by developing plans for product launches, licensing or international expansion.

Jonathan Symington / Sales and marketing strategy consultancy

The Lantic Group LLC

Copywriter that do a lot of work in UX/UI teams, with apps and digital services. What I'm actually doing is helping brands become a little more human, and make a few new friends.

Jörgen Kjellgren / UX Writer

Jörgen Kjellgren

Copywriter med en bakgrund på några av Sveriges mest namnkunniga och kreativa reklambyråer. Drev under 13 år egen byrå med som flest ett tjugotal anställda. Van vid att skapa och arbeta med tydliga och långsiktiga koncept som går att använda i hela kommunikationskedjan. Styrkor: Kärleken till ordet och hantverket. Specialitet: Skapa kampanjkoncept och utveckla den övergripande tonaliteten.

Lennart Häger / Copywriter

Lennart Häger Kommunikation AB

Med en praktisk och teoretisk bakgrund inom mode, lifestyle och skönhet från London, Sydney och Stockholm har Madeleine en ingående förståelse för branschen. För er innebär det att full-servicebyrån M Lithvall snabbt kan sätta sig in i ert varumärkes identitet, kärnvärden och konkurrens. M Lithvall kan sedan översätta informationen till en effektiv strategi kring hur ni bäst når er målgrupp genom kommunikation och design.

Madeleine Lithvall / Creative Director

M Lithvall AB

Art director som bygger, designar och kommunicerar varumärken. Digitalt och analogt. Strategisk och kreativ varumärkesutveckling, design och kommunikation.

Malin Jureit / Art director

Malin & Co AB

Agency in the Internet era of Things. Focus on Marketing Automation | CMS | CRM | to build Lead Generation platforms and Content Hubs integrated with Content Marketing strategies.

Magnus Sandman / Marketing Technology Ninja

Marketing Tech Consulting

Skapar, formar och följer din produktion från idé till leverans. Hörs och syns. I ljud och bild.

Martin Krajewski / Regissör, Creative

Kubikles

Prestigelös creative som tycker om att sätta formen på digital och tryckt media, produkter och packaging. Älskar konceptutveckling med helhetsperspektiv och att fånga dagen.

Mathias Sjöström / Creative

Mathias Sjöström

Digital PR-konsult och social media-junkie. Jobbar med branding, storytelling och kommunikation via sociala medier. Grundare och redaktör av modedestinationen Getstyled.net

merih@sthlmpr.se
+46 (0)76 942 12 34
sthlmpr.se

Merih Tasbas / Digital PR-konsult

Sthlm PR

Digital director som projektleder, samordnar och skapar optimala lösningar för kundernas digitala projekt. Strategisk och kreativ produktion av det du vill kommunicera på internet.

patrick@ili.se
+46 (0)70 734 37 36
ili.se

Patrick Gustavsson / Digital director och webbprojektledare

I Love Internet AB

Textil konceptdesigner som bygger, designar och kommunicerar varumärken genom arbetskläder, uniform och produkter. Grundare och designer för accessoarvarumärket van Deurs.  "Jag tror på mötet mellan människor, det är då det kan hända grejer.”

Susanne Beskow / Textil konceptdesigner

Susanne Beskow / van Deurs

Senior copywriter med bred erfarenhet inom kommunikation, de tio senaste åren inom B2B. Utbildad journalist och tidningsdesigner. Arbetar med varumärkesutveckling, kommunikationsutveckling, kampanjer, content till webbplatser med mera. Är också yogalärare (och ständigt vetgirig yoga-elev).

vera@veracopy.se
+46 (0)70 763 30 76
veracopy.se

Vera Porad / Copywriter

VeraCopy / Långa farbrorn 202 AB

 • Grafisk formgivare/art director med förkärlek för visuell kommunikation och grafisk identitet. Gedigen erfarenhet av tidningsformgivning såväl som produktion av broschyrer, annonser, böcker, årsredovisningar och banners.

  anso@ansoform.com
  +46 (0)73 383 70 29

  AnneSofie Andreasson / Grafisk formgivare

  Anso Form & Produktion

 • Webbutvecklare med ett öga för design. Strukturerar, designar och utvecklar hemsidor, socialmediakampanjer, appar och även verksamhetssystem.

  Beder Kamal / Webbutvecklare och UX/UI Designer

  Hungry & Happy

 • Hjälper företag med säljledning. Omvandlar hemsidor till leads-maskiner. Skapar nya kunder åt företag. Driver förändringsprojekt inom ”sales and marketing”. Är sälj- och marknadsfunktion åt företag.

  bjorn.nilson@looa.se
  +46 (0)70 668 33 85
  looa.se

  Björn Nilson / Ledning inom försäljning och marknadsföring

  Looa HB

 • Grafisk designer och art director med fokus på varumärkesbyggande. Har lång och gedigen erfarenhet av att analysera, bygga och förvalta företags visuella profil och kommunikation.

  Britta Wirström / Grafisk designer och art director

  Wirström Design

 • Hjälper företag med varumärkesutveckling och marknadsföring. Genomför målgrupps- och marknadsanalyser, definierar kommunikationskoncept och kanalstrategier.

  Carin George / Kommunikationsstrateg

  Ivy Agency AB

 • Helping customers focus on growth, sales excellence and target management. Coaching organizations on growth initiative. Developing sales organizations. Helping customers to achieve their strategic goals. Advisor. Board member and interim manager. Investments.

  christer@scalata.se
  +46 (0)70 598 06 19

  Christer Hansson / Sales Management and Leadership

  Scalata AB

 • Hjälper företag med event, marknadsföring, säljledning och projektledning. Driver i egen regi Bröllopsfeber- Sveriges största bröllopsmässor. Erfarenhet från restaurang-, flyg-, reklam-, förlags-, musik-, mäss-, event-, rese-, bröllops- och vinimportbranschen.

  Claes-Åke Hultin / Event, sälj och marknadsföring

  Maxium AB / Bröllopsfeber

 • Creative med fokus på varumärke/identitet, koncept/idé, strategi, formgivning och webdesign.

  Daniel Baumgardt / Creative

  Baumgardt Visual Communication

 • Hjälper företag med varumärkesutveckling och marknadsföring. Definierar varumärken i ord och identitet och framkallar varumärkets personlighet.

  Gustav Granström / Varumärkesstrateg

  Ivy Agency AB

 • Art Director och designer med erfarenhet från större som mindre reklambyråer och från egen verksamhet. Mitt fokus är gestaltningen av varumärkets unika egenskaper, i form och bild. Arbetar även med design av smycken i plexiglas och silver.

  Helena Berggren / Art Director och Smyckesdesigner

  Design Helena Berggren AB

 • Jonathan Symington CEO/Founder The Lantic Group, Sales & Marketing Strategy Consultancy. We build your brand by developing plans for product launches, licensing or international expansion.

  Jonathan Symington / Sales and marketing strategy consultancy

  The Lantic Group LLC

 • Copywriter that do a lot of work in UX/UI teams, with apps and digital services. What I'm actually doing is helping brands become a little more human, and make a few new friends.

  Jörgen Kjellgren / UX Writer

  Jörgen Kjellgren

 • Copywriter med en bakgrund på några av Sveriges mest namnkunniga och kreativa reklambyråer. Drev under 13 år egen byrå med som flest ett tjugotal anställda. Van vid att skapa och arbeta med tydliga och långsiktiga koncept som går att använda i hela kommunikationskedjan. Styrkor: Kärleken till ordet och hantverket. Specialitet: Skapa kampanjkoncept och utveckla den övergripande tonaliteten.

  Lennart Häger / Copywriter

  Lennart Häger Kommunikation AB

 • Med en praktisk och teoretisk bakgrund inom mode, lifestyle och skönhet från London, Sydney och Stockholm har Madeleine en ingående förståelse för branschen. För er innebär det att full-servicebyrån M Lithvall snabbt kan sätta sig in i ert varumärkes identitet, kärnvärden och konkurrens. M Lithvall kan sedan översätta informationen till en effektiv strategi kring hur ni bäst når er målgrupp genom kommunikation och design.

  Madeleine Lithvall / Creative Director

  M Lithvall AB

 • Art director som bygger, designar och kommunicerar varumärken. Digitalt och analogt. Strategisk och kreativ varumärkesutveckling, design och kommunikation.

  Malin Jureit / Art director

  Malin & Co AB

 • Agency in the Internet era of Things. Focus on Marketing Automation | CMS | CRM | to build Lead Generation platforms and Content Hubs integrated with Content Marketing strategies.

  Magnus Sandman / Marketing Technology Ninja

  Marketing Tech Consulting

 • Skapar, formar och följer din produktion från idé till leverans. Hörs och syns. I ljud och bild.

  Martin Krajewski / Regissör, Creative

  Kubikles

 • Prestigelös creative som tycker om att sätta formen på digital och tryckt media, produkter och packaging. Älskar konceptutveckling med helhetsperspektiv och att fånga dagen.

  Mathias Sjöström / Creative

  Mathias Sjöström

 • Digital PR-konsult och social media-junkie. Jobbar med branding, storytelling och kommunikation via sociala medier. Grundare och redaktör av modedestinationen Getstyled.net

  merih@sthlmpr.se
  +46 (0)76 942 12 34
  sthlmpr.se

  Merih Tasbas / Digital PR-konsult

  Sthlm PR

 • Digital director som projektleder, samordnar och skapar optimala lösningar för kundernas digitala projekt. Strategisk och kreativ produktion av det du vill kommunicera på internet.

  patrick@ili.se
  +46 (0)70 734 37 36
  ili.se

  Patrick Gustavsson / Digital director och webbprojektledare

  I Love Internet AB

 • Textil konceptdesigner som bygger, designar och kommunicerar varumärken genom arbetskläder, uniform och produkter. Grundare och designer för accessoarvarumärket van Deurs.  "Jag tror på mötet mellan människor, det är då det kan hända grejer.”

  Susanne Beskow / Textil konceptdesigner

  Susanne Beskow / van Deurs

 • Senior copywriter med bred erfarenhet inom kommunikation, de tio senaste åren inom B2B. Utbildad journalist och tidningsdesigner. Arbetar med varumärkesutveckling, kommunikationsutveckling, kampanjer, content till webbplatser med mera. Är också yogalärare (och ständigt vetgirig yoga-elev).

  vera@veracopy.se
  +46 (0)70 763 30 76
  veracopy.se

  Vera Porad / Copywriter

  VeraCopy / Långa farbrorn 202 AB

 • Grafisk formgivare/art director med förkärlek för visuell kommunikation och grafisk identitet. Gedigen erfarenhet av tidningsformgivning såväl som produktion av broschyrer, annonser, böcker, årsredovisningar och banners.

  anso@ansoform.com
  +46 (0)73 383 70 29

  AnneSofie Andreasson / Grafisk formgivare

  Anso Form & Produktion

 • Webbutvecklare med ett öga för design. Strukturerar, designar och utvecklar hemsidor, socialmediakampanjer, appar och även verksamhetssystem.

  Beder Kamal / Webbutvecklare och UX/UI Designer

  Hungry & Happy

 • Hjälper företag med säljledning. Omvandlar hemsidor till leads-maskiner. Skapar nya kunder åt företag. Driver förändringsprojekt inom ”sales and marketing”. Är sälj- och marknadsfunktion åt företag.

  bjorn.nilson@looa.se
  +46 (0)70 668 33 85
  looa.se

  Björn Nilson / Ledning inom försäljning och marknadsföring

  Looa HB

 • Grafisk designer och art director med fokus på varumärkesbyggande. Har lång och gedigen erfarenhet av att analysera, bygga och förvalta företags visuella profil och kommunikation.

  Britta Wirström / Grafisk designer och art director

  Wirström Design

 • Hjälper företag med varumärkesutveckling och marknadsföring. Genomför målgrupps- och marknadsanalyser, definierar kommunikationskoncept och kanalstrategier.

  Carin George / Kommunikationsstrateg

  Ivy Agency AB

 • Helping customers focus on growth, sales excellence and target management. Coaching organizations on growth initiative. Developing sales organizations. Helping customers to achieve their strategic goals. Advisor. Board member and interim manager. Investments.

  christer@scalata.se
  +46 (0)70 598 06 19

  Christer Hansson / Sales Management and Leadership

  Scalata AB

 • Hjälper företag med event, marknadsföring, säljledning och projektledning. Driver i egen regi Bröllopsfeber- Sveriges största bröllopsmässor. Erfarenhet från restaurang-, flyg-, reklam-, förlags-, musik-, mäss-, event-, rese-, bröllops- och vinimportbranschen.

  Claes-Åke Hultin / Event, sälj och marknadsföring

  Maxium AB / Bröllopsfeber

 • Creative med fokus på varumärke/identitet, koncept/idé, strategi, formgivning och webdesign.

  Daniel Baumgardt / Creative

  Baumgardt Visual Communication

 • Hjälper företag med varumärkesutveckling och marknadsföring. Definierar varumärken i ord och identitet och framkallar varumärkets personlighet.

  Gustav Granström / Varumärkesstrateg

  Ivy Agency AB

 • Art Director och designer med erfarenhet från större som mindre reklambyråer och från egen verksamhet. Mitt fokus är gestaltningen av varumärkets unika egenskaper, i form och bild. Arbetar även med design av smycken i plexiglas och silver.

  Helena Berggren / Art Director och Smyckesdesigner

  Design Helena Berggren AB

 • Jonathan Symington CEO/Founder The Lantic Group, Sales & Marketing Strategy Consultancy. We build your brand by developing plans for product launches, licensing or international expansion.

  Jonathan Symington / Sales and marketing strategy consultancy

  The Lantic Group LLC

 • Copywriter that do a lot of work in UX/UI teams, with apps and digital services. What I'm actually doing is helping brands become a little more human, and make a few new friends.

  Jörgen Kjellgren / UX Writer

  Jörgen Kjellgren

 • Copywriter med en bakgrund på några av Sveriges mest namnkunniga och kreativa reklambyråer. Drev under 13 år egen byrå med som flest ett tjugotal anställda. Van vid att skapa och arbeta med tydliga och långsiktiga koncept som går att använda i hela kommunikationskedjan. Styrkor: Kärleken till ordet och hantverket. Specialitet: Skapa kampanjkoncept och utveckla den övergripande tonaliteten.

  Lennart Häger / Copywriter

  Lennart Häger Kommunikation AB

 • Med en praktisk och teoretisk bakgrund inom mode, lifestyle och skönhet från London, Sydney och Stockholm har Madeleine en ingående förståelse för branschen. För er innebär det att full-servicebyrån M Lithvall snabbt kan sätta sig in i ert varumärkes identitet, kärnvärden och konkurrens. M Lithvall kan sedan översätta informationen till en effektiv strategi kring hur ni bäst når er målgrupp genom kommunikation och design.

  Madeleine Lithvall / Creative Director

  M Lithvall AB

 • Art director som bygger, designar och kommunicerar varumärken. Digitalt och analogt. Strategisk och kreativ varumärkesutveckling, design och kommunikation.

  Malin Jureit / Art director

  Malin & Co AB

 • Agency in the Internet era of Things. Focus on Marketing Automation | CMS | CRM | to build Lead Generation platforms and Content Hubs integrated with Content Marketing strategies.

  Magnus Sandman / Marketing Technology Ninja

  Marketing Tech Consulting

 • Skapar, formar och följer din produktion från idé till leverans. Hörs och syns. I ljud och bild.

  Martin Krajewski / Regissör, Creative

  Kubikles

 • Prestigelös creative som tycker om att sätta formen på digital och tryckt media, produkter och packaging. Älskar konceptutveckling med helhetsperspektiv och att fånga dagen.

  Mathias Sjöström / Creative

  Mathias Sjöström

 • Digital PR-konsult och social media-junkie. Jobbar med branding, storytelling och kommunikation via sociala medier. Grundare och redaktör av modedestinationen Getstyled.net

  merih@sthlmpr.se
  +46 (0)76 942 12 34
  sthlmpr.se

  Merih Tasbas / Digital PR-konsult

  Sthlm PR

 • Digital director som projektleder, samordnar och skapar optimala lösningar för kundernas digitala projekt. Strategisk och kreativ produktion av det du vill kommunicera på internet.

  patrick@ili.se
  +46 (0)70 734 37 36
  ili.se

  Patrick Gustavsson / Digital director och webbprojektledare

  I Love Internet AB

 • Textil konceptdesigner som bygger, designar och kommunicerar varumärken genom arbetskläder, uniform och produkter. Grundare och designer för accessoarvarumärket van Deurs.  "Jag tror på mötet mellan människor, det är då det kan hända grejer.”

  Susanne Beskow / Textil konceptdesigner

  Susanne Beskow / van Deurs

 • Senior copywriter med bred erfarenhet inom kommunikation, de tio senaste åren inom B2B. Utbildad journalist och tidningsdesigner. Arbetar med varumärkesutveckling, kommunikationsutveckling, kampanjer, content till webbplatser med mera. Är också yogalärare (och ständigt vetgirig yoga-elev).

  vera@veracopy.se
  +46 (0)70 763 30 76
  veracopy.se

  Vera Porad / Copywriter

  VeraCopy / Långa farbrorn 202 AB

välkommen till happen

Som medarbetare, samarbetspartner, leverantör eller uppdragsgivare. Make it Happen!

Happen
Bondegatan 21
116 33 Stockholm
Sweden

Praktisera på happen?

Vi byter gärna erfarenheter med dig som vill praktisera dina förmågor på en kommunikationsbyrå som inte är som alla andra.