Kontor

360 kvm arbetsplats för dig
som också är lite egen.

Happen Office

För små företag med
något stort gemensamt.

Happen är en arbetsplats, mötesplats och affärsplats för mindre företag med något stort gemensamt. Kommunikation. I alla dess former.

Vi som sitter här arbetar utifrån våra egna företag. Själva gentemot egna uppdragsgivare eller tillsammans och med gemensamma kunder. Vi delar med oss av kunskap, utvecklar varandra och har kul ihop.

På Happen delar vi alltså inte bara lokal.
Vi delar också intresset för att göra bra saker tillsammans. Med dig.

Är du också
lite egen?

Happen hittar du på Bondegatan 21, Södermalm Stockholm, i ett vackert gammalt hus med murgröna på fasaden och Nytorget runt hörnet. Tre våningar, moderna och fullt utrustade lokaler. En generös, seriös och inspirerande miljö. All inclusive med egen vaktmästare.

Intresserad av plats? Skicka ett mejl till info@happen.se och stäm träff för en guidad visning.


Det här ingår i en plats på Happen:
Generöst skrivbord med låsbar hurts, ergonomisk stol och rymliga hyllplan, skrivare och utskrifter till självkostnadspris, snabbt internet (100/100 Mbit), två representativa konferensrum med white board-vägg, stor bildskärm, utrustning för telefonmöte och digital bokning, mindre samtalsrum med vilstolar, rymligt kök med diskmaskiner och microvågsugnar, sopsortering, gott kaffe, te och mjölk till dig och dina kunder, tre toaletter varav en med dusch, larm kopplat till vaktbolag, hiss samt inte minst; andra bra hyresgäster och kollegor. Dessutom kan du låna lokalen för arbetsrelaterade eller privata event på kvällar och helger.

Happen Story

We made it Happen!

Happen drivs av Malin och John Jureit, två entreprenörer med lång erfarenhet av den egna branschen och med ett gemensamt intresse för attraktiva, smarta och schyssta tjänster.


Vår idé är att erbjuda en arbetsplats för bra människor som gör bra jobb tillsammans med bra uppdragsgivare. En mötesplats för utbyte av kunskaper, nätverk och visioner. Och en affärsplats för kreativa strateger och strategiska kreatörer som delar samma grundläggande syn på vikten av kommunikation, relationer och handlingskraft. Happen ser till att det verkligen fungerar.

välkommen till happen

Som medarbetare, samarbetspartner, leverantör eller uppdragsgivare. Make it Happen!

Happen
Bondegatan 21
116 33 Stockholm
Sweden

    Vill du bli Hyresgäst på happen?

    Vi vänder oss till dig som ser långsiktigt på ditt eget företagande
    och som uppskattar god service.